SON DAKİKA

musterihizmetleritelefonu

Ayak Ağrısına Neden Olur? Semptomlar neler?

Ayak Ağrısına Neden Olur? Semptomlar neler?
Bu haber 24 Eylül 2023 - 18:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ayak Ağrısına Neden Olur? Semptomlar neler? Kallus: Kendi içinde bir ayak problemi olabilecek kallus rahatsızlığı, ayrıca ayak ağrısının önemli nedenleri arasındadır. uzmanlar tarafından kallus tutma bölgesinin ağrıya neden olabileceği belirtilmektedir.

Tendon, ligament veya kemik yaralanmaları: ayak ağrısının nedenlerinden biri tendon problemidir, bağ veya ayak kemikleri çeşitli nedenlerle hasar görür. özellikle bağ ve kemik yaralanmaları ayak ağrısının en önemli nedenleri arasındadır.

Göz Kapağı Şişmesi Rahatsızlığı Nedir?
Kalsifikasyon: Kendi içinde önemli bir ayak problemi olan kalsifikasyon problemi ayrıca ayak ağrısının önemli nedenlerinden biridir. kalsifiye alanın damar içi damarlara ve kemiklere zarar verebileceği ve bu olumsuz durumun bir sonucu olarak ayaklarda ağrı meydana gelebileceği gözlenmiştir.

Periferik nöropati: ayak ağrısına neden olan faktörlerden biri periferik nöropatidir.

Ayak Ağrısının En Belirtileri Nelerdir?

Ayak ağrısının ana belirtisi ağrı hissidir. Bu ana semptomun yanı sıra, aşağıdaki gibi semptomlar:

Ayakları morarma
Ayakları kızarmak
Ayaklarda uyuşma
Ayakların etrafında şişlik gibi belirtiler de görülebilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA