SON DAKİKA

musterihizmetleritelefonu

Mısır Unu İle Güzellik Maskesi

Mısır Unu İle Güzellik Maskesi
Bu haber 05 Ekim 2023 - 21:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mısır Unu İle Güzellik Maskesi

Siyah nokta probleminiz varsa, bu maske tam size göre, pişirme ve ekmek yapımında kullanılan mısır unu ayrıca hem soyma hem de siyah nokta maskesi olarak mükemmel bir temizleyicidir. Bugün sizinle siyah nokta maskesinin küçük baskısını paylaşacağız.

Malzemeler

1 yemek kaşığı mısır unu

1 yemek kaşığı yoğurt

yarım limon

Mısır Unu Siyah Nokta Maskesi Tarifi

Yarım limonun kabuğunu bir kaseye asalım, sonra kaseye karşı malzemeleri ekleyelim. Kaseye 2-3 damla limon sıkıp karışımı iyice karıştıralım. Tüm yüzümüze, özellikle de siyah noktaların yoğun olduğu bölgelere, burun ve dolayısıyla T bölgesi gibi bölgelere yoğun olan diğer yerlere normal yoğunluk uygulayalım. Çeyrek saat bekletin ve ılık suyla ovalayın. haftada bir samanla yuvarlanacaksın. Düzenli kullanımda, birincil kullanımdan siyah noktalarda bir indirim görürsünüz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA