SON DAKİKA

musterihizmetleritelefonu

Boğaz Kanseri Tedavi ve Önleme Yolları

Boğaz Kanseri Tedavi ve Önleme Yolları
Bu haber 24 Eylül 2023 - 18:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Boğaz Kanseri Tedavi ve Önleme Yolları Nelerdir? Muayene sırasında doktor önce elle muayene eder. Başka bir muayene yöntemi de laringoskopidir. Bu yöntemle, ağızdan bir kamera takarak hastanın boğaz kanseri olup olmadığını teşhis etmek mümkündür.

Boğaz Kanserini Önleme Yöntemleri
Sigara içen kişilerin boğaz kanserine yakalanma olasılığı daha yüksektir. Sigara içmemek, boğaz kanseri olma olasılığını önemli ölçüde azaltır. Alkol, boğaz kanseri için başka bir açıklamadır. boğaz kanserine sahip olmak istemeyen bir kişi de hayatından alkol almalıdır. Günde düzenli egzersiz yapan insanlar sadece boğaz kanseri değil, birçok hastalıktan korunur. Egzersiz yapmak boğaz kanseri riskini azaltır. Sağlıklı beslenmek ve günde 2.5 litre su içmek, yağlı ve kızarmış yiyeceklerden kaçınmak boğaz kanseri gelişme riskini azaltır. Aşırı miktarda tuz tüketmemek, salam, sosis ve sosis gibi işlenmiş etlerden kaçınmak da kanser riskini azaltır. Stres, gırtlak kanserini tetikleyen bir başka faktördür. Stres sadece boğaz kanserini değil, aynı zamanda birçok kanser hastalığını da davet eder.

Boğaz kanserini durdurmak için tüketilecek yiyecekler
Birçok sebze, meyve içmek, alkolü azaltmak veya kullanmamak, baklagiller ve tam tahıllı yiyecekler yemek, çay yemek, balık yemek, sağlık dostu soğan tüketmek, kanser hücrelerini yok eden sarımsak, düzenli fiziksel aktivite yapmak sizi bir çok gırtlaktan koruyacaktır kanser. bunlar yöntemler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA