SON DAKİKA

musterihizmetleritelefonu

Bitki Civanperçemi ve Alıç Bitkilerinin Faydaları

Bitki Civanperçemi ve Alıç Bitkilerinin Faydaları
Bu haber 24 Eylül 2023 - 18:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çuhaçiçeği

Çuha çiçeği dekoratif bir bitkidir. Vücuttaki toksik maddelerden kurtulmaya yardımcı olur. Sinirleri yatıştırır, migren için tatlıdır. balgam ve idrar söktürücü olarak kullanılır. eklem ve eklem romatizmasının tedavisinde kullanılır. Bellek sorunlarını geciktirir. Bir fincan için, yarım çay kaşığı çuha çiçeği 8-10 dakika demlenir.

Civanperçemi

Bu bitki, tarlaların ve çayırların yanında yol kenarlarında bol miktarda bulunur. adet dönemlerinde kızlarda, hormon takviyelerinde, stres ve yorgunluk semptomlarında, uykusuzluk ve sistem iltihaplarında kullanılır. Ayrıca mide gazlarından kurtulmaya ve sistemi güçlendirmeye yardımcı olur. Bir bardak kaynar suya iki bardak kaynamış su veya bir çay kaşığı ince doğranmış civanperçemi eklenir ve kaynatılır. Demlemek için on dakika yeterlidir. süzülmüş ve sarhoş.

Alıç

Koyu sarı-kahverengi kırmızı meyveleri olan çalı benzeri bir ağaçtır. Kan damarlarını genişleterek kan dolaşımını artırır. Bağırsak kasına oksijen sağlar. Ritim bozukluklarını ortadan kaldırır. kolayca atılır çünkü vücutta birikmez. Bu yüzden genellikle uzun bir süre kullanılır. destekleyici tedavinin avantajları kanser hastalarının tedavisinde görülür. Beş veya altı meyve genellikle bir bardak su ile kaynatılır ve günde iki kez içilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA