SON DAKİKA

musterihizmetleritelefonu

Güne Erken Başlamak

Güne Erken Başlamak
Bu haber 24 Eylül 2023 - 19:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Güne Erken Başlamak
Güne erken başlamaya ne dersin? hiç günün en önde gelen saatlerini uyuyarak kaçırdığınızı hiç düşündünüz mü, yoksa birkaç saat önce uyanmanın ne kadar bir faydası olmazdı? Bu sözlerin bir kulaktan geldiğini ve tam tersinin hemen başladığını söyleyeceksin, erken uyanamıyorum. Ancak bir kez erken uyanma alışkanlığı kazandığınızda, hangi oranda fayda sağlayacağını göreceksiniz ve daha önce yapmadığınız için pişman olacaksınız.

Başarılı iş adamı birbirinden farklı her zaman gün erken başladı. bu şekilde güne daha kuvvetli bir şekilde başlarlar ve günün ilk saatlerinden biri olan ilk saatlerini, hiç kimse tarafından rahatsız edilmeden, birkaç saat eklerler. Çoğu uyurken, yapılacaklar listenizdeki bir öğeye karalanmış olacaksınız. Bir hedefiniz, mükemmel veya kaliteli bir yaşam hedefiniz varsa, erken kalkmak sizin için…

Nasıl Erken Satın Alabilirim?
Erken kalkmak genellikle birkaç kişi için bir sürüklemedir. Burada önlemek istediğimiz alarmı durdurmak ve tekrar uykuya dönmek. Her şeyden önce, uyumadan önce kafein içeren içecekler yemeyin veya içmeyin. Sadece otururken ya da uzanırken egzersiz yapın. Endişelenme, sadece 1 dakika boyunca saman içinde yuvarlanmalısın. odanızdaki havanın muhteşem, yani temiz olması çok önemlidir. Sigara kokmamaya özellikle dikkat edin. Bu her zaman daha yorgun hisseder.

Sabah içinde bir fikrimiz varsa, hazırlıklarımızı geceden tamamen oluşturmalıyız. sabahları oturmak ve oturmakta zorluk çekmemek için düzenli olarak uyandığımız alanı her zaman bırakmalı ve yaptığımız işi masamıza koymalıyız. Sabah, alarm çaldığında, yataktan çıkıp yürümek zorunda kalmamız için telefonumuzu her zaman yatağımızdan uzağa koymalıyız.

Uyanır uyanmaz yüzümüzü yıkayalım ve muazzam bir bardak su içelim, bunlar bizi uyanık hissettirecek. güzel müziği açmaya ve uyanık kalmaya alışacağız. Daha sonra kendinizi bir motivasyon kaynağı ile özdeşleştirecek ve yapılan şeyleri teşvik etmeye başlayacaksınız. Motivasyon kaynağınız genellikle bir fincan kahve, hoş bir kahvaltı veya belki bir çikolata şekeri. Sabahın en verimli saatlerinde kendinize ayırdığınız bu noktada, normalde ertelediğiniz şeyi denemek için bile şansınız olacak; yoga yapmak, meditasyon yapmak, egzersiz yapmak, kitap okumak…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA