SON DAKİKA

musterihizmetleritelefonu

Buğulu Göz Makyajı Bakın Nasıl Uygulanır?

Buğulu Göz Makyajı Bakın Nasıl Uygulanır?
Bu haber 24 Eylül 2023 - 19:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Buğulu Göz Makyajı Bakın Nasıl Uygulanır?

Smog göz makyajı asla modası geçmeyen bir trend olabilir. Peki, bir kişi çekici gözleri siyah puslu göz makyajı ile teşvik etmek mi?

Göz makyajının önemli noktası gölgelendiriyor. İstediğiniz tek şey bir göz farı paleti, bazı renk bilgisi ve biraz ressam duyarlılığı olabilir!

Puslu göz makyajı için en önemli şey uygun renkleri birlikte kullanmaktır.

Siyah gölgeli göz makyajı istiyorsanız, gri tonları da seçmelisiniz. Göz makyajına başlamadan önce, her zamanki hazırlıklarınızı yaparak başlamalısınız. Tüm hazırlıklarınızı tamamladıktan sonra, önce siyah göz kalemi göz kapaklarınıza kalın bir şekilde uygulayın. çok düzgün bir şekilde çekmeniz gerekmiyor, çünkü zaten bir fırça yardımıyla dağıtacaksınız. Hile, gölgeli göz makyajını dağıtmaktır. Doğru fırça seçimiyle dikkatlice yukarı doğru dağıtın. Karanlıktan açık tona geçişiniz son derece önemlidir, dağıtırken sivri bir ayrım yapmamaya dikkat edin. Göz kapağınızı tamamladıktan sonra, kaya dibi zamanı.
Siyah göz kalemi gözlerinizin alt kısmına uygulanır ve bir fırça ile sağdan sola doğru dağıtılır. ayrıca gözlerinizin etkinliğini arttırmak için kalemi gözlerinizin içine uygulayacaksınız. Dağıtımdan sonra gözlerinizin alt ve üst kısmına düzgünce siyah göz kalemi uygulayın. Bir kirpik kıvırıcı yardımıyla kirpiklerinizi kıvırdıktan sonra, kirpiklerinizi bir dakikada iki kez maskara ile maskaralayın. İki kez uyguladığınız rimel, daha dolgun bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Ve işte bu puslu göz makyajı için sonuç!
Çok pratik ve şık siyah gölgeli göz makyajınızla birlikte hazırsınız. düzinelerce makyaj kullanmadan kolayca etkileyici ve güzel gözlere sahip olacaksınız.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA