SON DAKİKA

musterihizmetleritelefonu

İyi Güzel Bir Ruj İçin Ne Yapılmalı?

İyi Güzel Bir Ruj İçin Ne Yapılmalı?
Bu haber 24 Eylül 2023 - 19:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İyi Güzel Bir Ruj İçin Ne Yapılmalı?
Dürüst bir ruj için ne yapmaya çalışmak gerçekten çok basit. Dudağın lekelenmesi, rengin solması veya ayarlayamadığınızda taşması şık olmaktan çok utanç verici görünmenize neden olabilir. Bunu alacağınız önlemler var, ancak alternatif seçeneklerle daha kalıcı çözümler bulacaksınız.

Ruj problemlerinizi ortadan kaldırabilir ve çantanızı sınırlandıracağınız küçük malzemelerle çeşitli işlemler için kullanabilirsiniz.

Dürüst bir ruj için önce dudağınız kuru olmamalıdır. Rujunu taşımak için dudakların yumuşak olmalı. Bunun için önce bir nemlendirici kullanmanız gerekir. bu şekilde rujunuzu çok kolay bir şekilde uygulamaya hazır olacaksınız. Daha sonra dudaklarınıza bir kapatıcı uygulayacak ve kalıcı bir rujunuz olacak.

Ruj sürdükten sonra, endeksinizi ön dişlerinize koyun, sonra dudaklarınızı kapatın. Sonra çatalını dişlerinin üzerine çek. bu şekilde, fazla rujunuz dişleriniz yerine ellerinize gelecektir.

Ruj uyguladıktan sonra dudağınızı kuru hissediyorsanız, bunun için de kolay bir çözüm var. Önce biraz dudak sınırlaması uygulayın ve emilmesini bekleyin, sonra dudaklarınıza kolayca uygulayabilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA