SON DAKİKA

musterihizmetleritelefonu

Cildi Canlandıran Yumurta Maskesi

Cildi Canlandıran Yumurta Maskesi
Bu haber 24 Eylül 2023 - 19:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Cildi Canlandıran Yumurta Maskesi
Cildi Canlandıran Yumurta Maskesi. Yıllar geçtikçe cildimiz yıpranabilir ve elastikiyetini kaybedebilir. Bunu ortadan kaldırmak için birçok ilaç veya krem var. Bununla birlikte, bunlar kimyasallar içerdiğinden, uzun vadede büyük zorluklar yaşayacaksınız. Bu nedenle, her zaman doğal, yani bitkisel karışımlara hitap etmek daha uygun olacaktır.

Cildi canlı ve esnek tutan kollajen üretimi, yaş ilerledikçe azalır. Sonuç olarak, ciltte kırışıklıklar görünmeye başlar. Yıllar içinde aynaya bakarken, yaşlandığımızı ve daha güzel görünmeye özen gösterdiğimizi hissediyoruz.

Anlaşıldığı gibi, nemlendiriciler, bakım için tedaviler, doğru ve dengeli beslenme ve aslında güneşten iyi korunan bu süreci uzatacağız. Böylece cildimiz üzerindeki yaşlanma etkilerini geciktireceğiz.

Cildi sıkılaştıran ve cildi canlı tutan yumurta maskesi

Bir albümin akısı,
1 yemek kaşığı süzülmüş kestane balı.

Bu malzemeleri bir cam kasede tahta kaşıkla karıştırın.

Cildinizi soğuk suyla yıkadıktan sonra, yüzünüze ve boynunuza parmak uçlarınızla birlikte masaj yaparak iyice uygulayın. Çeyrek saat bekledikten sonra ılık suyla durulayın ve havlu peçeteyle kurulayın. Daha sonra cildinizi cildinize uygun nemlendirici bir kremle nemlendirmeden nemlendirin.
Cildin sıkılaştırılmasını sağlayan bu maskeyi haftada bir kez kullanmak yararlıdır.

Sunduğumuz bu maskede bal, içerdiği antibakteriyel maddeler nedeniyle cildinizi temizler ve yüzünüzdeki akne ve sivilceleri iyileştirir.

Albümen, karşı taraftan, cildin esnekliğini vererek cildinizin daha sıkı görünmesini sağlar.

Bu maske cilt hücrelerini besler, cildin kendini yenilemesine ve kırışıklıkları azaltmasına yardımcı olurken, daha genç ve daha güzel görünmenizi sağlar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA