SON DAKİKA

musterihizmetleritelefonu

Ayakta döküntü ve döküntü kremlerinin nedenleri

Ayakta döküntü ve döküntü kremlerinin nedenleri
Bu haber 24 Eylül 2023 - 18:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bebek bezi dermatiti (parmaklar arasında) oluşumu genellikle yaz aylarında ortaya çıkar. Hem erkekler hem de bayanlar bu sorunu yaşayabilir. kullanılan parmak arası terliklere akacak, ayakkabılardan olacak, ayaklarınız için uygun bir seçim yapmadıysanız, döküntü problemlerine neden olacaksınız.

Hava geçirmez ürünler kullandığınızda, ayaklarınız terler ve döküntüler oluşur. Ayaklarda döküntü oluşumu, ayağın koklamasına ve su toplamasına neden olabilir ve böylece tonlarca acı çekersiniz. kesinlikle ayak döküntüsü kremini kullanmalısın. Ve bunu kesinlikle bir doktor gözetiminde yapmalısınız. ayak döküntülerini durdurmak için çorap seçerken dikkatli olmalısınız. Bambu veya organik çoraplardan daha fazlasını seçersiniz.

Ayaklarınızı kuru tutmak da bunun için çok önemli bir faktördür, toz kullanmak yararlıdır.

Ayak Döküntüsü İsimleri
Hametan ayak döküntü kremi
Mustela ayak döküntü kremi
Bepanthol ayak döküntü kremi
Sebamed Ayak Döküntü Kremi
Sudocrem ayak döküntü kremi
Penaten ayak döküntü kremi
Desitin Ayak Döküntü Kremi

Bu ürünlerden birini ve doktorunuzun ayak döküntü kreminden birini düzenli olarak kullandığınızda, tedavinin nasıl yapıldığını göreceksiniz. ince bir tabaka sırasında ve dökülme sırasında hasarlı bölgede ayak döküntü kremini kullanmak yararlıdır

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA