10:00 pm - Saç Aşınmasını Durdurma Önerileri
9:56 pm - Balerin Topuzu Olan Bayan Saç Modeli Bakın Nasıl Yapılır
9:48 pm - Parfümün etkisi bakın nasıl artar, nasıl uygulanmalıdır?
9:43 pm - Buğulu Göz Makyajı Bakın Nasıl Uygulanır?
9:39 pm - Kış Makyajı Bakın Nasıl Yapılır Sizler İçin Öneriler
8:51 pm - Soda ve karbonatın avantajları neler? İdeal bir yüz ve cilt için
8:37 pm - Parlak Ciltler İçin Bakım İpuçları
8:32 pm - Mısır Unu İle Güzellik Maskesi
8:24 pm - İyi Güzel Bir Ruj İçin Ne Yapılmalı?
Beslenme tarzı hayatımızın temel bir gereksinimi olabilir ve sağlığımızı korumanın bir parçası olabilir. Beslenme tarzı çocuklarda zekayı etkiler. hayatın geri kalanı bu diyetle devam eder, özellikle çocuklukta beslendiği için. Bu nedenle, bebeklik döneminden sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzı benimsemeye özen gösterilmelidir.
Bu bağlamda, her şeyden önce anne sütü büyük önem taşımaktadır. Anne sütü aylık olarak her bebeğin gereksinimlerine göre değişir. anne sütünün bebeğe ve annenin bağışıklığına, psikolojik ve gelişimsel olarak, bebeğin zekasını 4 kat arttırdığı gibi mükemmel bir katkı sağladığı bilinmektedir. sağlıklı bir hayat fikri ilk 6 ay boyunca sadece anne sütü, daha sonra iki yaşına kadar doğal ve katkı maddesi gıdalar ile ve anne sütü beslendiğinde ortaya çıkar.
Yaşamın ilk 3 yılı beyin gelişiminin önemli yıllarıdır. Bu yaşta yemeye hazır gıdalar, abur cubur ve yetersiz beslenme, beyin gelişimini olumsuz yönde etkileyecek ve yaşamın geri kalanını büyük ölçüde etkileyebilir. Yumurta, fındık, sebze, meyve, balık ve Omega 3 içeren yiyecekler, istihbarat gelişimine katkıda bulunan zengin yiyecekler arasındadır. Yemekler, bu tür yiyeceklerle hazırlanan bir beslenme takvimi ile hazırlanmalıdır. Karbonhidrat, yapay şeker ve katkı maddeleri eklenmiş gıdalar asla yemeklerde olmamalıdır.
Sıklıkla karbonhidrat ve yapay şekerle tüketilen gıdalar zekanın boyutunu azaltır ve sağlığı olumsuz yönde etkiler. Her yemden dengeli bir şekilde hazır olan beslenme takvimini tek yönlü beslenme izlememelidir. Burada, en önemli iş ailelere aittir. Aile, çocuklarının, özellikle gelişimde, demir, çinko, A vitamini ve D vitamini içeren yiyecekler aldıklarına dikkat etmelidir. Çocuklar ailelerini taklit ettikleri ve taklit ettikleri için, aile yeme alışkanlıklarına da konsantre olmalıdır.